Officiell Cricut Store, fullsortiment

Tjänster

För att få IT och telefonin på företaget att fungera på ett säkert och tillförlitligt sätt, har vi på Winquist Data tagit fram ett antal tillvalstjänster som kommer att göra er vardag så mycket enklare.

Företagslösningar

IT-lösningar

Enkelt och bekvämt anpassningsbart för ert företagsbehov. IT-support där alla frågor är välkomna.

Telefonilösningar

Vi kan erbjuda alla de stora telefoni-leverantörerna.  Molnväxlar som ger er flexibilitet och enkelhet.

Produkter

Ny teknik är vårat stora intresse låt oss dela med oss av vår kunskap. Vi gör tillsammans en  analys av ert behov och kan självklart hjälpa er med installation och integration.

Tjänster som förenklar ditt företagande

 IT-lösningar


Microsoft 365

Kommunicera enkelt med varandra på företaget, bli mer effektiv och fokusera på rätt saker. Med Microsoft 365:s molnbaserade program kan du vara produktiv var som helst och när som helst.

Arbetstids rapportering

Tänk er att enkelt via en app eller dator kunna planera och fördela arbetsuppgifter mellan er. Tänk att kunna rapportera tid, artiklar och körsträckor direkt i appen. Tänk att allt som rapporterats in omvandlas till underlag för fakturering

Körjournal

Ger dig full koll på alla företagsbilar.
Tänk en körjournal som är helt automatisk. Tänk att bara kunna logga in på datorn eller mobilen och ta fram körjournalen som finns för varje bil.

Molnbackup

Spara tryggare i ett svenskt moln. Säker backup av dina bilder och filer. Hos oss behåller du äganderätten till din information, självklart får du svensk support.

Molnbaserat Antivirus & Brandvägg

Adaptiv Defense är en säkerhetstjänst som ger en total kartläggning av alla era applikationer; där allt som sticker ut blockeras. Som en komplett lösning innefattar också Adaptive Defense 360 fullständigt skydd av Endpoint med funktionerna:

• Enhetskontroll• Webbövervakning och filtrering • Antispam

• Brandvägg för endpoint

Allt under en enda agent och en enda hanteringskonsol.

W-data Cloud

W-data Cloud är en agentbaserad lösning som proaktivt hjälper er att sköta er IT-utrustning 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Allt utan att störa användarna. Övervakar och monitorerar datorer och deras tjänster samt eventuella hårdvaruproblem. Vi ser till att er IT-utrustning och programvaror hålls uppdaterade med hög säkerhetsnivå. Vi kan även leverera inventering av de hårdvaror och programvaru-versioner som finns i era anslutna produkter.Och inte minst Patchhantering som har blivit otroligt viktigt för att hålla alla användarnas produkter säkert uppdaterade.

Nätverksutrustning

Winquist Data kan leverera den IT och nätverksutrustning ert företag behöver för att ni som kund skall få den prestanda som er nätverksmiljö behöver samt en hög säkerhetsnivå med uppgraderings- och  utbyggnadsmöjligheter. 

IT-produkter

Data Controll tjänsten detekterar och inventerar samt övervakar vilka personuppgifter som finns lagrade i er företagsorganisation.

 Telefoni Lösningar


Molnbaserad telefonväxel

En molnbaserad telefonväxel.
Mobil telefonväxel passar såväl det mindre företaget med enkla behov till det större företaget med komplexa behov då lösningen har en stor flexibilitet och kan anpassas då behoven förändras. Softphone, mobil, bordstelefon, DECT - valet är ditt.

Operatörstjänster

Winquist Data har ett komplett utbud av tjänster och abonnemangsformer för såväl fast som mobil telefoni samt internet. Om ni som kund undrar vad vi kan göra för er på operatörssidan så finns våra säljare alltid till hands.


W-data Online

DriftstödBrandvägg 


Antivirus

Nätverks-utrustningMolnbackup


IT-konsult

Office 365Data control


Företagstelefoni

MolnväxlarFinansiering


Kontakta oss så hjälper vi dig till en modern IT-lösning!