Officiell Cricut Store, fullsortiment

iRobot

Få tid över till viktigare saker

iRobot

Rent så att det känns.

Fantastisk på egen hand. Ännu bättre tillsammans. Oavsett om du väljer en Roomba®-robotdammsugare eller en Braava®-robotgolvmopp får dina golv den behandling de behöver för att hållas rena varje dag.


Imprint - teknik

Dammsuger och moppar, i tur och ordning Med banbrytande Imprint-teknik bygger vi en värld där robotar kan kommunicera intelligent med varandra och resten av ditt anslutna hem. iRobots mål är nämligen inte bara att skapa ett hem som är smartare, utan att skapa ett hem som tar hand om sig självt. Köp exklusiva iRobot-paket och spara mer pengar.

iRobot - Home appen

Du och ditt hem är unika, och det är även dina städbehov. Med iRobot Home-appen kan du upptäcka nya funktioner i din egen takt. Därmed anpassas städprogrammen pö om pö, och du får mer tid att göra något annat än att städa.

Gör städningen till en uppkopplad del av vardagen.

Med den nya iRobot Home-appen får du smidig åtkomst till dina favoritstädscheman, automatiska förslag baserat på din familjs behov, aviseringar om säsongsbetonad städning, smarta hemintegreringsalternativ med mera.


Gör grovjobbet

Två gummiborstar som vet hur man samarbetar. Hemligheten bakom den grundliga städningen är Dual Multi-Surface gummiborstar. Den unika konstruktionen med slitbanor i gummi tappar aldrig kontakten med underlaget, oavsett yta, och får bort allt – från dammpartiklar till skräp.
Rengöringssystemet i tre steg gör processen kort med damm och smuts. Med Dual Multi-Surface gummiborstar och en specialdesignad kantsopningsborste är det inte en smula som kommer undan. 

Öppettider i butiken

Kontakta oss