Officiell Cricut Store, fullsortiment

Är du en Gambler? Eller har du fixat och är Safe!


Supporten för Windows 7 har upphört

Efter 10 år så upphörde Windows 7-support den 14 januari 2020. Vi vet att förändring kan vara svårt, så vi finns här för att hjälpa dig med rekommendationer om vad du bör göra härnäst och för att svara på frågor om att supporten upphört.

Det är nu hög tid att gå över till Windows 10. Det nya säkra operativsystemet som ständigt utvecklas.


Vad innebär det att supporten har upphört?

Från och med den 14 januari 2020 kommer din dator med Windows 7 fortfarande att fungera, men Microsoft kommer inte längre att tillhandahålla följande:

  • Teknisk support för eventuella problem
  • Programvaruuppdateringar
  • Säkerhetsuppdateringar eller buggfixar

Du kan fortstätta att använda din Windows 7-dator utan fortsatta programvaru- och säkerhetsuppdateringar, men den kommer att löpa större risk att bli utsatt för virus och skadlig programvara. Framöver är Windows 10 det bästa alternativet om du vill fortsätta att vara säker. Och det absolut bästa sättet att uppleva Windows 10 är på en ny dator. Det går även att installera Windows 10 på en äldre enhet som har tillräcklig prestandaVad kan jag göra just nu?

Vi har verktyg som hjälper dig med övergången, allt från att avgöra om du kan använda din befintliga dator och konvertera och uppgradera den till Windows 10 alternativt kan vi rekommendera dig en ny Windows 10 anpassad dator. Vi hjälper dig även med säkerhetskopiering av dina filer och programvaror samt anpassning av de funktioner ni önskar. 


Kontakta oss på Winquist Data så att vi tillsammans kan se över så att era datorer inte står oskyddade. I vissa fall går befintlig hårdvara att användas och uppgraderas. Winquist Data hjälper er med en säker övergång till Windows 10.


Winquist Data AB

[email protected]
0472-22000


                              Jag vill få hjälp med mina Windows 10 datorer

Windows 10, det nya.. 

Här kan du läsa mer om fördelarna med Windows 10 och många av de nya funktionerna.