Officiell Cricut Store, fullsortiment

Välkommen in i butiken

För att få IT och telefonin i hemmet att fungera på ett säkert och tillförlitligt sätt, har vi på Winquist Data tagit fram ett antal tillvalstjänster som kommer att göra er vardag så mycket enklare.

Lyxa till det med en egen it-avdelning Hemma!

Även du som privatperson kan anlita oss och få tillgång till en personlig tekniker från Winquist Data. 

Låt oss lösa de dagliga elektronik och telefoni frågor som uppstår i hemmet och få mer tid över fritiden.

För att få hemelektroniken att fungera på att ett säkert och tillförlitligt sätt, har vi på Winquist Data tagit fram ett antal tillvalstjänster som kommer att göra er vardag så mycket enklare.


Hemmalösningar

Datorer & Elektronik

Enkelt och bekvämt och anpassningsbart för ert hem. Med modern nätverksutrustning så har du en bra grund till ditt Smarta hem. Ny teknik är vårat stora intresse, låt oss dela med oss av vår kunskap.

Mobiler & Abonnemang

Vi kan erbjuda alla de stora telefoni-leverantörerna.  Abonnemang med flexibilitet och enkelhet. Mobiler med erbjudanden på abonnemang som passar just dina behov.

Service & Support

 Vi ger goda råd när ni besöker oss. Men framförallt finns vi här när ni behöver service eller support. Vi erbjuder anpassad installation och utbildning så att ni skall få ut så mycket som möjligt av er elektronik.

Tjänster som förenklar Hemma

Molnbackup Privat

Backup för din mobil, surfplatta och dator.

69 kr

per månad

inkl. moms

1 användare
Från 250 GB 

Molnbackup Familj

Automatisk backup för familjens mobiler, surfplattor och datorer.

139 kr

per månad

inkl. moms

5 användare
Från 500 GB

Backup på mobil och dator 

Med vår Molnbackup ingår backup för mobil, surfplatta och dator. Du kan även ta backup på andra molntjänster i din dator, som t.ex. OneDrive, Dropbox eller Google Drive.

Dela och samla in bilder

Du kan enkelt dela och samla in bilder från bröllopet, studentskivan eller firmafesten. Självklart kan du även samla in andra filer och dokument.

Svensk säker lagring

All din information överförs i krypterad form och lagras på dubblerade servermiljöer i svenska datahallar med högsta säkerhet. Dina filer är endast tillgängliga för dig, och du behåller ensamt äganderätten

Svensk Support

Via vår kunskapsbank hittar du enkelt svaren på de vanligaste frågorna alldeles själv. Här kan du också komma i direktkontakt med vår supportpersonal via mail.För dig som är företagare, läs mer om våra tjänster här