• test
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Telefoni

På Winquist Data erbjuder vi telefoni för företag. Vi erbjuder alla de stora operatörerna som Telenor, Tre, Telia & Tele2.

Företags-Telefoni

Vi på Winquist Data är specialister på allt inom företags-telefoni och våra skräddarsydda lösningar täcker alltifrån mobila och fasta företagsabonnemang och företagstelefoner, till växelsystem och IP-telefoni. Vi analyserar ditt företag och ger dig en lösning med utgångspunkt från era behov och önskemål och vårat mål är självklart att ni skall få en prisvärd telefonilösning på företaget.

Läs gärna mer om våra tjänster

Ringup ME

En molnbaserad telefonväxel.Ringup Hej! Såg ditt meddelande. Är upptagen för stunden. Vad gäller det? //Joacim passar såväl det mindre företaget med enkla behov till det större företaget med komplexa behov då lösningen har en stor flexibilitet och kan anpassas då behoven förändras. Softphone, mobil, bordstelefon, DECT - valet är ditt. 

Numera övergår majoriteten av svenska företag till IP-telefoni. Det effektiviserar och förenklar er verksamhet. Ringup Me är en molnbaserad telefonilösning som bygger på Mitels plattform där alla servrar finns i Sverige, vilket borgar för enastående kvalité & säkerhet och en ständig utveckling. Det innebär att all telefoniverksamhet såsom företagstelefoni, växelfunktionalitet mm enkelt kan nås via en kommunikationslösning i molnet och inte längre kräver en fysisk plats någonstans hos företaget.

Ringup Me passar såväl det mindre företaget med enkla behov till det större företaget med komplexa behov då lösningen har en stor flexibilitet och kan anpassas då behoven förändras. Softphone, mobil, bordstelefon, DECT - valet är ditt. Med vår tjänst får ni inte bara tillgång till den allra senaste tekniken, utan erbjuds tillika snabb och professionell, konsultation, förstudie, installation, driftsättning, support och service. 

Operatörstjänster

Ringup har ett komplett utbud av tjänster och abonnemangsformer för såväl fast som mobil telefoni samt internet.

Om ni som kund undrar vad vi kan göra för er på operatörssidan så finns våra säljare alltid till hands. Vi hjälper ditt företag med utvärderingar av operatörsavtalen inom fasttelefoni, mobiltelefoni, internet samt datakommunikation.