Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Telefoni & Mobila Bredband

På Winquist Data erbjuder vi Mobil och bredbandsabonnemang. Vi erbjuder alla de stora operatörerna som Telenor, Tre, Telia & Tele2.

Operatörer

Hos oss kan ni lätt jämföra de stora telefon-operatörerna

Abonnemang & Mobiler

Röstabonnemang


Mobila Bredbandsabonnemang


Mobiltelefoner och routrar med eller utan abonnemang


Vi är en opartisk telefoni leverantör

Vi kan jämföra alla de stora telefoni operatörerna så ni får bästa pris & kvalitet. 


Vad skall du tänka på när du väljer mobilabonnemang?

Vilket som är det rätta mobilabonnemanget beror helt på vilka behov du har och vad du tycker är viktigt. Vissa tycker att flexibla bindningstider och obegränsad surf är det viktigaste medan andra vill göra ett smart val för plånboken eller miljön. 

Ny mobil eller bara abonnemang?

Börja med att fundera på om du behöver eller vill ha en ny mobil. Är du nöjd med din befintliga kan du fortsätta använda den och bara beställa ett abonnemang med ny  bindningstid. Självklart kan du behålla ditt befintliga nummer om du byter operatör. Nummerflytten går igång när du har kommit igång med ditt nya abonnemang.

Enkelt att byta operatör!

Att byta mobiloperatör är inte så krångligt som man kan tro. När ditt gamla abonnemang har löpt ut är det bara att beställa ett nytt hos oss och samtidigt aktivera en flytt av ditt nummer. Börja med att beställa ett abonnemang med eller utan mobil hos oss. När beställningen är gjord aktiverar vi nummerflytten åt dig. När du har kommit igång med ditt nya abonnemang skickas ett SMS med tid och datum för nummerflytten. Numret flyttas alltid på natten för att du ska påverkas så lite som möjligt. 

Nytt nummer? 

Sugen på nystart med ett nytt nummer? Inga problem