Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Ecster Delbetalning

Varför inte dela upp kostnaderna?

Ecster Delbetalning

Två sätt att delbetala

Du kan välja mellan att lägga upp delbetalningen direkt i butiken eller själv hemifrån.

Delbetala direkt hos Winquist Data AB

Hos alla butiker vi samarbetar med kan du välja delbetalning när du handlar. Ofta finns det kampanjerbjudanden med 0% ränta. Du väljer själv på hur många månader du vill dela upp ditt köp.

Delbetala i efterhand med Ecster-kortet

Om utgifterna är många en viss månad kanske du vill dela upp betalningen när du gör ett större köp. Med Ecster-kortet kan du göra om ett kortköp till en delbetalning i efterhand. Du fixar det själv genom enkel inloggning med BankID.

En delbetalning innebär att du fördelar betalningen över ett visst antal månader. Vanligt är att dela upp betalningen på 6, 12, 24 månader.

Fast månadskostnad

Du har en fast månadskostnad för varje delbetalning. I butiken får du information om vilken ränta som gäller. När du köpt din vara är det vi som hanterar dina fakturor. Vi ger dig personlig service om det är något du undrar kring betalningen.

Enligt gällande avtal debiterar vi en administrativ avgift för varje delbetalning. Vi debiterar även en administrativ avgift för utnyttjad kortkredit.

Tydlig översikt

Du kan logga in för att se hur mycket du ska betala varje månad. Där ser du även hur många månader du har kvar tills hela köpet är betalt. Du kan när som helst göra en extra inbetalning eller betala hela beloppet. Undrar du över något kring din betalning är du välkommen att kontakta oss.
Logga in

Vad kostar det?

Exempel 1:

Du har gjort ett köp för 10 000 kr och har valt att dela upp köpet på 12 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 295 kr och det tillkommer en administrativ avgift på 29 kr. Din månadskostnad blir då 887 kr. Efter 12 månader kommer du att ha betalat totalt 10 643 kr. Det innebär en effektiv ränta på 12,31%.

Exempel 2:

Du har gjort ett köp för 10 000 kr och har valt att dela upp köpet på 12 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 395 kr och det tillkommer en administrativ avgift på 39 kr. Samma månad väljer du att dela upp ytterligare ett köp på 15 000 kr som du gjort med ditt Ecster-kort. Du delar upp köpet på 6 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 295 kr och den administrativa avgiften är 29 kr.

Din månadskostnad för dina två delbetalningar blir då 3 483 kr under första 6 månaderna. Därefter 905 kr i ytterligare 6 månader för din kvarvarande delbetalning. Efter 12 månader kommer du att ha betalat totalt 26 332 kr, vilket innebär en effektiv ränta på 14,21 %.